علائم و روش های درمان آنفولانزا خوکی

0
1,831
463411.jpeg alt_text
463411.jpeg caption

آنفولانزای خوکی گونه ای از آنفولانزا بوده که توسط ویروس  (اچ وان ان وان) ایجاد میشود. میزبان اصلی این ویروس خوک می باشد و از طریق تنفسی میتواند به سایر حیوانات از جمله پرندگان و… منتقل شود. افرادی که در تماس مستقیم با این حیوانات هستند در خطر ابتلا میشوند. دامپزشکان، پرسنل مراکز مراقبت و نگهداری حیوانات و… در خطر انتقال هستند.

بیشترین انتقال آنفولانزا خوکی

بیشترین انتقال از انسان به انسان و توسط هوای تنفسی و تماس با اشیای آلوده به ویروس صورت میگیرد اولین مورد بیماری مربوط به سال ۱۹۱۸ بوده و طی اپیدمی (همه گیری) که ایجاد کرده است، عده  زیادی جان باختند. پس از این سال، شیوع آن کاهش پیدا کرده است. مجددا در سال های اخیر مواردی از ابتلا به این ویروس گزارش شده است.

افرادی که میزان بیشتری مبتلا به بیماری آنفولانزا خوکی هستن

افرادی که بیماری قلبی و ریوی زمینه ای دارند،بیشتر از سایر افراد در خطر ابتلا به این بیماری هستند. نقص سیستم ایمنی، مصرف مزمن و دز بالای کورتون نیز از عوامل ریسک ابتلا هستند. کودکان و افراد مسن به علت ایمنی ضعیف، بیشتر در خطر ابتلا هستند.

علائم مبتلایان به آنفولانزا خوکی

 

آنفولانزا خوکی

مبتلایان به ویروس آنفولانزا خوکی، تب بالا و بون درد شدید دارند. خستگی زیاد، لرز، سرفه و عطسه هم میتوانند داشته باشند. ویژگی بارز این افراد، ناگهانی بودن شروع علائمشان می باشد و فرد در طی مدت کوتاهی علائمشان به سرعت پیشرفت میکند. عده ای از مبتلایان از درد مفاصل و خشکی مفاصل و سرگیجه شکایت دارند.در  ادامه بیماری، ممکن هست که فرد دچار علائم گوارشی به صورت تهوع و استفراغ شود.

علائم آنفولانزا خوکی در کودکان

علائم این بیماری در کودکان کوچکتر، ممکن  هست علائم فقط به صورت تب و بی حالی و خوب شیر نخوردن باشد. شستشوی متناوب دست ها با آب و صابون بهترین راه پیشگیری از ابتلا به این بیماری می باشد. پرهیز از تماس با فرد مبتلا ضروری هست زیرا بیشترین راه انتقال این بیماری، از انسان به انسان و به صورت تنفسی می باشد. فردی که یک بار به این بیماری مبتلا شود، در برابر ویروس شایع آن سال ایمنی پیدا کرده هست و در آن سال مبتلا نمیشود.

واکسیناسیون آنفولانزا خوکی

واکسیناسیون نیز برای افراد در معرض خطر نیز توصیه میگردد. واکسن ها علیه سوش ویروسی سال گذشته ساخته میشود و گرچه تا حد زیادی مانع ابتلا فرد میشود، اما از آنجا که این ویروس هر ساله در حال تغییر هست، می تواندفرد به نوع جدید ویروس مبتلا شود. طول مدت علائم در این افراد حدود ۳_۷ روز هست. درصورتی که شدت علائم زیاد باشد توصیه میشود که در کنار درمان های حمایتی، از داروهای آنتی ویروی نیز استفاده شود.

شما میتوانید با استفاده از سامانه طبینجا بصورت آنلاین از پزشک متخصص ما نوبت بگیرید.

Rate this post
به عنوان یک تولیدکننده محتوای تخصصی که با اصول کپی‌رایتینگ آشناست، هدفم ایجاد محتوای اثرگذار و ارزشمند است تا نیاز شما مخاطبان را برآورده کند.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید