عوارض بلند کردن اجسام سنگین

0
45,920
211577.jpeg alt_text
211577.jpeg caption

آیا به طور مداوم وسایل سنگین را بلند می کنید؟ آیا بیش از حد روزهای کاری را به دلیل آسیب دیدگی از دست می دهید؟ در این صورت با ما همراه باشید تا در مورد  دلایل و چگونگی جلوگیری از آسیب دیدگی اطلاعات بیشتری کسب کنید.

شناسایی علت

بلند کردن بارهای سنگین یکی از بزرگترین دلایل آسیب دیدگی در محل کار را تشکیل می دهد. در سال 2001 ، دفتر آمار کار آمریکا گزارش داد که بیش از 36٪ از صدمات در محل کار که منجر به غیبت در روزهای کاری شده بودند، ناشی از صدمات شانه و کمر بوده است. برخی دیگر از صدمات شایع عبارتند از: رگ به رگ شدن عضلات کمر، کشش عضلات، آسیب دیدگی مچ دست، آسیب دیدگی آرنج و آسیب های ستون فقرات. زمان بهبودی برای همه مستلزم استراحت است، به این معنی که نیروهای اجرایی قادر به انجام کارهای خود نخواهند بود.

1. آسیب های عضلانی

بلند کردن اجسام خیلی سنگین می تواند منجر به آسیب دیدگی به عضلات و بافت های همبند ماهیچه و استخوانها گردد. این پارگی های کوچک در فیبرهای عضلانی و تاندون ها ایجاد می شوند. معمولاً هنگام بلند کردن وزنه ها کمی سنگین تر از آنچه که قبلاً استفاده می کردید، این پارگی ها می توانند به خودی خود بهبود پیدا کنند و در این روند باعث تقویت عضلات می شوند. با این حال ، اگر افراد اشیاء بیش از حد سنگین بردارند، این پارگی ها بزرگتر خواهند شد و مدت بیشتری برای بهبودی لازم دارند. برای جلوگیری از این نوع صدمات، برای بلند کردن این اجسام سنگین توصیه می شود از لیفتراک، آسانسور مخصوص بار یا سایر تجهیزات بالابری سنگین استفاده شود.

2. صدمات نخاعی

گرچه بازوها و پاهای بیشترین سهم را هنگام بلند وزن بدن را به دوش می کشند، اما ستون فقرات نیز می تواند فشار زیادی را تحمل کند. هنگام بلند کردن چیزی بیش از حد سنگین، عضلات پشت فراتر از آنچه می توانند انجام دهند منقبض می شوند و همانطور که در ابتدا گفته شد دچار گرفتگی عضلانی یا پارگی می شوند. اگر صدمات شدید باشد، افراد در آخر می توانند به بیرون زدگی دیسک و یا کوفتگی اعصاب دچار شوند. عدم بهبودی صحیح این نوع صدمات می تواند منجر به کمردرد در آینده گردد. با استفاده از تجهیزات بالابری سنگین مانند لیفتراک، جک پالت و کامیون دستی نیز می توان از این نوع صدمات جلوگیری کرد.

 

3. آسیب های مچ دست

قرار گرفتن ناخوشایند دست در هنگام بلند کردن چیزی سنگین ممکن است به گرفتگی عضلانی مچ دست یا در بعضی موارد شکستگی منجر شود. این جراحات حتی در صورت کوچک بودن، مدتی طول می کشد تا بهبود یابد. استفاده از سطوح شیبدار یا استفاده از جکهای پالت ممکن است تعداد دفعات قرار گرفتن فشار بر مچ دست را کاهش دهد.

4- صدمات شانه

این نوع صدمات زمانی اتفاق می افتد که فرد بیشتر بار را روی یک بازو یا شانه حمل کند. دراین صورت مفصل شانه بیشترین فشار را تحمل خواهد کرد. اگرچه ممکن است ساده به نظر برسد، اما این یکی از شایع ترین آسیب ها در محیط کار است. با استفاده از آسانسورهای عمودی برای جابجایی اشیاء به مکانهای بالاتر یا جکهای پالت و کامیون ها برای حمل و نقل اشیاء در مسافت های طولانی تر از این مشکل می توان جلوگیری به عمل آورد.

 

چرا استفاده از تجهیزات بالابر ضروری است؟

جلوگیری از آسیب دیدگی در محل کار نه تنها باعث صرفه جویی در هزینه های پزشکی افراد می شود و از آسیب دیدگی آنها جلوگیری می کند بلکه می تواند باعث شود شرکتها نیز کارآیی بیشتری داشته باشند. استفاده از تجهیزات مناسب برای انتقال مواد مانند آسانسورها، نظام مرتب سازی، انتقال و بلند کردن را سرعت می بخشد.

شما میتوانید با استفاده از سامانه طبینجا بصورت آنلاین از متخصص مغز و اعصاب ما نوبت بگیرید.

Rate this post

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید